Strani

nedelja, 31. oktober 2010

Ko ne gre vse po načrtih

Ne bi bilo nič narobe, če bi se mi vsaj ena želja uresničila. Sem si pred kratkim zaželela, da bi bil Majči vsaj tri dni zdrav, da bi jaz lahko šla v petek na predavanja. No, pa ni bilo tako. V četrtek sem jaz zbolela in tako dolgo čakala pri zdravniku, da sem še komaj uspela priti pravi čas v vrtec, potem je Robi prišel ekstra pozno, okoli enajstih zvečer domov. Da to ni bilo dovolj, se je takrat zbudil še Majči in potem dve uri histerično jokal. Nikakor ga nisva mogla potolažit, ko sem ugotovila, da se spet prijema za uho, vročine pa nobene. Po dveh žlicah calpola ni bilo nič bolje in ga je bilo treba sredi noči spravit k zdravniku, da je dobil Voltaren in zopet antibiotik. Ob treh zjutraj je revček le zaspal za tri urice.
Zdaj sem se odločila, da ga imam vsaj 14 dni doma, da si dobro opomore. Ga nimam namena spet izpostavljat in doma si bo lažje spet pridobil odpornost. Upam vsaj. Čeprav mi vse skupaj časovno ne gre na roko, ker imam čez tri tedne izpit iz ZUP-a, pa se niti še nisem začela učit. Vsaj vaje sem uspešno rešila in jih imam potrjene, učit se bom pa morala ponoči. Nekako bo že. Je Majči bolj pomemben.

2 komentarja:

druzinakveder.blogspot.com pravi ...

Ojej, to pa je pestro. Skoraj vsak dan se vprašam kako zmorejo tisti, ki imajo 4, 5, 6 ali celo več otrok. Pozdravite se in ostanite zdravi!!!

tejči pravi ...

Good for you. Unfortunatelly, the automatic google translation which I am using is not good enough to translate everything as it should be. I hope it will be improoved soon.

Delamo na tem, da bi bilo zdravje boljše, ampak kaj, ko je ravno tak letni čas in še z vrtcem smo štartali.

Larisa, najin prvi sonček

Maj Enej, najin drugi sonček