Strani

sreda, 4. februar 2009

Drugi sonček

Zdaj, po opravljeni nuhalni svetlini, je pa tudi že čas, da uradno objavim novico.
Pričakujemo namreč že drugega sončka. Oba sva zelo vesela, ker sva ga planirala nekje od Larisinega drugega do tretjega rojstnega dne. Kako hiter je, pa sami presodite.
Predvideni datum poroda je 15.08.2009. Bomo spet imeli poletnega otroka, kar mi je zelo všeč. Poleti je vse lažje z novorojenčkom in oblačila imamo tudi od Larise poletna. Še to, dr. Pušenjak meni, da bo spet punčka. In glede na to, da se on ne moti oz. ne pove, če ni gotov, se že z 90% verjetnostjo pripravljam, da bomo imeli dve sončici. Kaj še hočeva več?
Moje počutje zadnje čase je sicer zelo slabo. Ob nenehnih boleznih oz. anginah sem zdaj staknila še bronhitis. Zjutraj se skoraj zadavim, tako kašljam, potem pa še bruham. Sem nekako pripisovala to bruhanje kašljanju, bo pa vzrok zagotovo v nosečnosti, čeprav sproži ga kašelj. Ampak potem kar hitro mine in do službe sem že bolje in tudi malicam potem čisto normalno. Čeprav mi grozno smrdi pečeno meso, sploh kakšne klobase, ali karkoli ocvrtega. Sladkarij pa sploh ne morem. Nedavno mi je edino pasal kos torte, čokolado ne pomnim kdaj sem nazadnje jedla. Paše mi edino sadje in zelenjava, da bi imela kakšen apetit, pa ni govora. Ravno danes sem ugotovila, da toliko kil kot jih imam trenutno, po porodu še nisem imela.
Ampak vem, da bo vsega kmalu konec, mojega slbega počutja in bolezni. Še en mesec, potem pa pričakujem že bolj pomladno vreme in vse bo bolje. Tudi slabosti ne bo več, juhej.
Se zelo veseliva oba. Jaz sem še posebej srečna, da Larisa ne bo edinček in tako lažje premagujem vse težave.

6 komentarjev:

druzinakveder.blogspot.com pravi ...

Kakšno presenečenje... Dolgo vas ni bilo brati, sedaj pa tako lepa novica. Kaj naj rečem drugega, kot iskrene čestitke, obilo zdravja in lepo nenaporno nosečnost. Midva še ne razmišljava o drugem dogodku. Kaj vem zakaj. Najbrž zato, ker je Eva vsak dan večja in je vsak dan enostavneje. Tudi pri nas bo čas. Uživajte kar se da...

Anita pravi ...

Čestitke. :)

Sem našla novega bralca mojega bloga. Od zdaj naprej berem tudi jaz vas.
Lupčka našim sončkom.

Mojca pravi ...

Čestitke še tu! Pa naj ti slabosti in bolezni čimprej minejo, da lahko začneš nosečnost polno uživati. :)

petra pravi ...

Mi se še ne poznamo a jaz večkrat prebiram vaš blog. Drugače pa sem sestrična od Klavdije (Družina Kveder). Tudi jaz imam 2 sončka, ki sta narazen 2,5 leti in naj ti povem, da je ravno prava razlika. Drugače pa čestitke in vse naj naj.

Petra

Evy pravi ...

Iskrene čestitke še od mene ;)

tejči pravi ...

Hvala vsem za čestitke in seveda vabljeni, da še naprej kaj pokomentirate, v dobrem in slabem.

Larisa, najin prvi sonček

Maj Enej, najin drugi sonček